Pizza z pieca

Pizza z pieca

Kuchnia włoska

Kuchnia włoska

Przyjęcia i katering

Przyjęcia i katering

Kuchnia włoska

Kuchnia włoska

Menu weselne

Przystawki*
Śledzie w trzech sosach
Roladki z grillowanej cukinii z panierowanym camembertem i suszonymi pomidorami
Caprese pomidory przekładane – serem mozzarella
Sałatka buraczana warstwowa
Sałatka Cezar – sałata lodowa, pomidory, grillowany kurczak, grzanki, parmesan
Wędliny i mięsa pieczone
*stoją na środku stołu od początku imprezy
Zupy*
Flaki
Rosół
*do wyboru przez gości
Danie główne
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym, ziemniaki opiekane, mix sałat z pomidorkami cherry i winegretem
Deser
Semifredo – lody śmietankowe z prażonymi migdałami na musie truskawkowym
Dania gorące
II Danie gorące Zupa gulaszowa
III Danie gorące Pieczone udko kurczaka z pieczarkami
IV Danie gorące Sztuka mięsa z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
V Danie gorące Staropolski żurek z jajkiem i białą kiełbasą
INNE ARTYKUŁY Z TEGO DZIAŁU
Menu na imprezy

Menu na imprezy

tło e-riders motocykle